Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Ομιλία του Δρ. Χαραλάμπους Μπούσια, Μεγάλου Υμνογράφου της των Αλεξανδρέων Εκκλησίας στο Εμπορείο της Σαντορίνης 28.9.2018

Η Ιερά Μητρόπολης Θήρας Αμοργού και Νήσων σας προσκαλεί στην ομιλία της των Αλεξανδρέων Εκκλησίας κυρίου Χαραλάμπους Μπούσια με θέμα:
Ιεραποστολή, Φιλανθρωπία και Ασκητισμός
 Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Εμπορείου της  Σαντορίνης  την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και στις 6:30 το απόγευμα, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπλίτου Θήρας Αμοργού και νήσων κ.κ. Επιφανίου.

   Μεταξύ των άλλων ο ομιλητής θα αναφερθεί στις αγιασμένες μορφές της ορθοδοξίας οι οποίες συγκαταλέγονται στο αγιολόγιο της Τοπικής μας Εκκλησίας.Η υμνογραφική μου πορεία και ο Άγιος Παΐσιος


 

  Κλικ εδώ. Ομιλία για τον Όσιο Πορφύριο από τον ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιο Κρουσταλλάκη με θέμα: "Οσίου Πορφυρίου Θεραπευτική Παιδαγωγική" στον Ι.Ε. Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Εμπορείο της Σαντορίνης 

 

 

 

 Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την Περίσα της ευρύτερης ευρύτερης περιοχής του Εμπορείου της Σαντορίνης!

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.