Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ομιλία στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου Σαντορίνης από τον Πανοσιολογιότατο π. Χρυσόστομο Γαβαλά στις 18 Μαρτίου 2018

Την Δ΄ Κυριακή των Νηστειών του Ιωάννου της Κλίμακος και στις 18 Μαρτίου 2018 και στις 6:00 το απόγευμα στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Εμπορείου της  Σαντ ορίνης  θα γίνει ο Κατανυκτικός Εσπερινός της ημέρας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ομιλία από τον Πανοσιολογιότατο π. Χρυσόστομο Γαβαλά με θέμα:
 "Ο Σταυρικός Θάνατος του Κυρίου κατά την διδασκαλία των Πατέρων της Εκκλησίας"
     Συχνά πυκνά στην περιοχής μας διεξάγονται ψυχοφελείς ομιλίες και είναι ότι καλύτερο να συμμετέχουχε και να δροσιζόμαστε από το πνευματικό όφελος που προκύπτει μέσα από αυτές τις ουσιαστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σταδιακά στη περιοχή μας.

 

Κλικ εδώ. Ομιλία για τον Όσιο Πορφύριο από τον ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιο Κρουσταλλάκη με θέμα: "Οσίου Πορφυρίου Θεραπευτική Παιδαγωγική" στον Ι.Ε. Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Εμπορείο της Σαντορίνης 

 

 

 

Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την Περίσα της ευρύτερης περιοχής του Εμπορείου της Σαντορίνης!

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη


Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.