Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Πρόγραμμα Ομιλιών στην Σαντορίνη από τον Ιεροκήρυκα π. Δανιήλ Αεράκη από 1.3.2016 έως και 4.3.2016

Από την Ιερά Μητρόπολη Θήρας Αμοργού & Νήσων  ακολουθεί το πιο κάτω πρόγραμμα των εσπερινών ομιλιών που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία του νησιού από τον Ιεροκήρυκα π. Δανιήλ Αεράκη κατά την χρονική περίοδο, από 1 Μαρτίου έως και 4 του  μηνός Μαρτίου 2016 στις πιο κάτω περιοχές:

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016 και ώρα 6:00 το απόγευμα στον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου της Μεσαριάς με θέμα: "Όλα επιτρέπονται;;;"


Την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 και ώρα 6:00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Εμπορείου με θέμα: "Σημείο Αντιλεγόμενο"

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 και ώρα 4:30 το απόγευμα στον Ι.Ν. της Αγίας Θεοδοσίας του Ακρωτηρίου  

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 και ώρα 6:00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μονής του Προφήτου Ηλιού στο Καμάρι με θέμα: "Γιατί αρνούνται οι πολλοί τον Ιησού Χριστό;"

Την Παρασκευή 4
Μαρτίου 2016 και ώρα 6:00 το απόγευμα στην Χριστιανική Εστία των Φηρών με θέμα: "Πορεύεσαι προς τη Βασιλεία του Χριστού;"

 

Κλικ εδώ. Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου Σαντορίνης, από 21.2.2016 έως και 28.2.2016


Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.