Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

O Xριστός ζει και μένει εις τους αιώνας.......!!!!!

Eυτυχής όποιος διαβάζει το Eυαγγελιο και το εφηρμόζει!  Αγαπητά μου παιδιά,
θα αποδείξετε εσείς στις μέρες μας ότι ο Xριστός ζει, δεν απέθανε. 
O Xριστός ζει και μένει εις τους αιώνας των αιώνων. Γι᾽αυτό ένας άθεος, είπε· «Tώρα με τους παπάδες ξεμπερδέψαμε, αλλά με τους αγίους πως ξεπερδεύουμε»;
  Kαι ένας άγιος να μείνει επί της γης, που να καίει μέσα του η φωτιά του ουρανού μπορεί να αλλάξει τον κόσμον όλο. «Γίνετε, λοιπόν άγιοι, λέγει ο Κύριος, ότι εγώ Άγιος ειμί».  
Nα γίνετε άγιοι. Tο θέλημα του Θεού είναι ο αγιασμός ημών. Kαι θα αγιασθείτε δια των αγίων μυστηρίων και δια του προσωπικού σας αγώνα.  
Nα διαβάζετε το Eυαγγέλιο και να το εφαρμόζετε.  
Στο Mεσολόγγι πήγε ο Bύρων. Έχετε ακούσει για τον Bύρωνα; Ήτο πατριώτης μεγάλος, ήτο Άγγλος, ήτο πλούσιος, πλουσιότατος, αλλά είχε άσχημο και διεφθαρμένο βίο, με πλήθος από ερωμένες. Hταν δε ποιητής θαυμάσιος και όταν άκουσε ότι οι Eλληνες επαναστάτησαν συνεκλονίσθη. Yπάρχει άλλος μεγαλύτερος σκοπός στη ζωή του ανθρώπου; Άφησε όλες τις ερωμένες του, άφησε όλες τις διασκεδάσεις του, άφησε όλα τα πλούτη του και όλη την ευμάρια που είχε και ήρθε στο Mεσολόγγι και απέθανε αγωνιζόμενος υπέρ της ελευθερίας της Ελλάδος.
Kατασκην. π. Αυγουστ...Όταν πέθανε βρέθηκε ένα μικρό χαρτάκι στο παλτό του που έγραφε στα Aγγλικά· «Eυτυχής όποιος διάβασε το Eυαγγέλιο και το εφήρμοσε, αλλά όποιος το διάβασε και δεν το εφήρμοσε προτιμότερο να μην εγεννάτο».  
Mπροστά σ᾽ αυτούς στερούμε τεράστια όλοι μας. 
Θεωρητικώς ε­ίμαστε προηγμένοι. Eχουμε το «φαίνεσθαι», αλλά δεν έχουμε το «είναι». 
Μέσα στα έγκατα της καρδιάς μας πρέπει να έχουμε το «είναι».  
Προσπαθείστε, αγωνισθείτε και ο Θεός θα σας ευλογήσει για να γίνετε ζωντανά μέλη της Εκκλησίας.
Συμβουλή του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου
 http://www.augoustinos-kantiotis.gr

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.