Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Εορτασμός Αγίων Επτά Παίδων στην Έξω Γωνιά Σαντορίνης 3 & 4.8.2014

Ο εορτασμός των Αγίων 7 Παίδων εν Εφέσω έγινε στον μεγαλοπρεπή ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου της Έξω Γωνιάς (1818), ο οποίος βρίσκεται στη λαγκαδιά της περιοχής με καταπληκτική αμφιθεατρική θέα.
Εκεί βρίσκεται και η εικόνα των Αγίων 7 Παίδων.
Μετά το πέρας του Εσπερινού ευλογήθηκε και μοιράσθηκε πανήγυρη, από σαντορινό φάβα, κάππαρη, ντολμαδάκια
χειροποίητα, άσπρες σαντορινιές μελιτζάνες ξιδάτες & σκόρδο, ντοματοκεφτέδες, φαραώσυκα (φραγκόσυκα), λουκουμάδες, διάφορα άλλα γλυκίσματα  και ντόπιο κρασί!  
Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα!
Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ανάλογες εικόνες του εορτασμού μέσα από το αρχείο της ιστοσελίδα μας.

Δείτε το βίντεο!


Πηγή: Αρμενιστής
 Πηγή: Αρμενιστής

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίων 7 Παίδων στην Έξω Γωνιά της Σαντορίνης 3 & 4 Αυγούστου 2013  Λειτουργία στους Αγίους 7 Παίδες, στη Καλτνέρα της Σαντορίνης κλικ εδώΚλικ εδώ για φωτογραφίες από το μικρό ξωκλήσι των Αγίων 7 παίδων, καρφωμένο στα σπλάχνα της Σαντορίνης 
Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.