Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Αναμνήσεις από το παλιό μου "το Παλιό Χωριό" της Σαντορίνης

Γράφει ο Αρμενιστής 13.1.2011


Δεν ξέρω αν είμαι συναισθηματικά δεμένος με το Παλιό μου το Χωριό της Σαντορίνης στο οποίο μεγάλωσα, αλλά κάθε φορά που το επισκέπτομαι, νομίζω πως όλα γύρω μου μιλούν, πως έχω κοντά μου μια θάλασσα από έντονες και όμορφες παιδικές αναμνήσεις.
Κυριαρχούν πάντα χαρούμενες παιδικές  κραυγές από αυτοσχέδια παιχνίδια, που μοιάζουν σαν ένα απέραντο μελίσσι όπου χορεύει ρυθμικά στη δική του κοινωνία, και αψηφώντας την ανέχεια της τότε εποχής μας, κατόρθωσε το φτωχό αυτό χωριουδάκι να κυριαρχήσει  στα πρόσωπα των ανθρώπων, ακόμη και σήμερα την ανεξίτηλη χαρά, γυρίζοντας την μηχανή του χρόνου πίσω.
Επειδή νιώθω ιδιαίτερα την ανάγκη αυτή, θεώρησα να προβάλω τις εικόνες του, από τον αγαπημένο μας «Μουσικοσυνθέτη», (έτσι τον κατονομάζω πάντα), τον φίλο και συμπατριώτη μας Αντώνη Σκοπελίτη και τον οποίο τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθειά του.
Καλή σας ξενάγηση….. κάνοντας κλικ στο βίντεο!


Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.