Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου Σαντορίνης, από 22.5.2016 έως και 29.5.2016

Από τον Ιερό Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Εμπορείου της  Σαντορίνης  ακολουθεί το πιο κάτω πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της ομώνυμης ενορίας, από 22 Μαΐου έως και 29 του  μηνός Μαΐου 2016.  
Την προσεχή Δευτέρα 23 Μαΐου μνήμη του Γέροντος Ευμενίου, όπου την παραμονή θα γίνει ο Εσπερινός στις 6:00 μ.μ και την επομένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού.
    Την Παρασκευή 27 Μαΐου μνήμη του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου όπου την παραμονή θα γίνει Πανηγυρικός Εσπερινός  στις 7:00 μ.μ
χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας Αμοργού & Νήσων κ.κ. Επιφανίου, και στη συνέχεια στις 9:00 μ.μ θα ακολουθήσει το Μικρό Απόδειπνο μετά των χαιρετισμών στον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο.
Την επομένη,  Θεία Λειτουργία.
Το απόγευμα του εορτασμού και στις 7:00 το απόγευμα θα γίνει Εσπερινός και Παρακλητικός Κανόνας του Αγίου,  στον Ιερό Ναό του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου.
   Το  Σάββατο 28 Μαΐου θα γίνει Πανηγυρικός Εσπερινός χοροσταντούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Αλλά πιο αναλυτικά και με περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο πρόγραμμα:
Κλικ πάνω στο πρόγραμμα για την μεγένθυσή του!

Πιο αναλυτικά:

 

 

 

 Κλικ εδώ. Πρόγραμμα Εορτασμού Αγίας Θεοδοσίας στο Ακρωτήρι της Σαντορίνη με τη συμμετοχή της Δημοτικής Μπάντας 29.5.2016 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Πρόγραμμα Εορτασμού Ι.Ν. Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου στο Εμπορείο της Σαντορίνης 26 & 27.5.2016 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου στο Εμπορείο Σαντορίνης 26 & 27.5.2014 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Εσπερινός Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Εμπορείο Σαντορίνης 3 & 4.1.2015 

 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εγκαίνια νεόδμητου Ιερού Ενοριακού Ναού του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Εμπορείο της Σαντορίνης 21.6.2014


Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την Περίσα της ευρύτερης ευρύτερης περιοχής του Εμπορείου της Σαντορίνης!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Πρόσκληση σε Ημερίδα στη Σαντορίνη: 3ο Ταξίδι στους Ρυθμούς της Παράδοσης της Ροζαλίας Ελευθεριάδου!!! Αφιέρωμα στις Αλησμόνητες Πατρίδες της Ανατολής!!!

 

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.