Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ανακοίνωση Γιορτής Νεότητας 2016 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπου Έξω Γωνιάς

Από το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 14 Μαΐου και στις 6:30 το απόγευμα,  στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους της  Έξω Γωνιάς θα πραγματοποιηθεί η «ΕΟΡΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑΣ 2016» στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά των κατηχητικών συντροφιών της Σαντορίνης. 
Το πρόγραμμα της εορτής το οποίο περιλαμβάνει παιχνίδι και εορταστικές εκδηλώσεις από τα παιδιά μας, μας υπόσχεται μια αξέχαστη νεανική βραδιά. 
Η συμμετοχή σας στη εορταστική εκδήλωσης της Νεότητας Θήρας, θα συμβάλλει ανάλογα στην χαρά των παιδιών μας!

 

 

 

Κλικ εδώ. Γιορτή Νεότητας Διενοριακών Κατηχητικών Συντροφιών Μητροπόλεως Θήρας 11.5.2014 

 

 

 

 Κλικ εδώ. Κατηχητικές Διενοριακές Αθλητικές Εκδηλώσεις από τη Νεότητα της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας Αμοργού και Νήσων, στι Γήπεδο του Καμαριού 25 Μαΐου 2013

 

 

 

 

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

 

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.