Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Η Καλαμάτα τίμησε τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη

IMG 9552Με λαμπρότητα και παρουσία πλήθους πιστών, εορτάστηκε στην Καλαμάτα η μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον φερώνυμο πανηγυρίζοντα Ναό της πόλης.
Την πανηγυρική θεία λειτουργία τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Μεσσηνίας Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Λαμπρινάκος με Ιερείς της πόλης. Για το βίο και την προσφορά των εορταζόντων Αγίων μίλησε ο προϊστάμενος του Ναού Αρχιμανδρίτης Ευθύμιος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος
ευχαρίστησε όλους όσους συμβάλλουν, ο καθένας με τον τρόπο του όπως τόνισε χαρακτηριστικά, στο έργο και τους σκοπούς της ενορίας.
Στον εορτασμό παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, Αντιδήμαρχοι, καθώς και εκπρόσωποι άλλων τοπικών αρχών.
Στις ιερές ακολουθίες της πανηγύρεως, έψαλε χορός υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη και Δ/ντή της σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Μεσσηνίας, Κωνσταντίνου Σιάχου. 
IMG 9589
IMG 9611
 IMG 9552
http://www.romfea.gr

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.