Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Η Θεσσαλονίκη τίμησε τον Άγιο Θεράποντα (ΦΩΤΟ)

toumpa9Τον Ιερομάρτυρα Άγιο Θεράποντα τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, προς τιμή του αφιερωμένου μεγαλοπρεπή Ναού της Κάτω Τούμπας.
Την Δευτέρα, 13 Μαϊου τελέστηκε λιτάνευση της ιεράς εικόνος του Αγίου στους κεντρικούς δρόμους, και στη συνέχεια τελέστηκε ο Μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροσταντούτος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου.
Ο κ. Άνθιμος στο κήρυγμά του μίλησε επίκαιρα για τον βίο του
μεγάλου Αγίου Θεράποντα και για το πλούσιο πνευματικό, φιλανθρωπικό και ποιμαντικό έργο που επιτελείται από τους ιερείς και τους συνεργάτες της Ενορίας.
Σήμερα, Τρίτη 14 Μαϊου τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, ενώ συμμετείχαν κληρικοί από διάφορες ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργία ο κ. Άνθιμος διάβασε την σχετική ευχή και έκανε αναγνώστες, τρείς νέους που διακονούν στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντα.
toumpa

toumpa1
toumpa2
toumpa3
toumpa4
toumpa5
toumpa7
toumpa8
toumpa10

http://romfea.gr

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.