Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Διάλογος με τα νειάτα: Δεν πιστεύω στο Θεό...

Δεν πιστεύω σε κανέναν Θεό, είναι παράλογο το να πιστεύεις !

Φοβάμαι ότι έμπλεξα μαζί σου! Η μάλλον εσύ έμπλεξες μαζί μου... γιατί νομίζω ότι εσύ έχεις να μου απαντήσεις πρώτα ποιός κατασκεύασε το σύμπαν, την ύλη, την ενέργεια; Υπάρχουν άπειρα τέτοια ερωτήματα που δε μπορεί να απαντηθούν λογικά. Ποιός συντηρεί αυτή την περίπλοκη μηχανή που λέγεται σύμπαν, τόσα εκατομμύρια χρόνια;Γιατί δεν υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες (όπως μέχρι τώρα ξέρουμε!); Ποιός έφτιαξε τη μέλισσα που παίρνει τη γύρη και κάνει το μέλι. Και μην μου πεις ότι έγινε μόνη της, με την εξέλιξη γιατί μετά θα σε παραπέμψω στην επιστήμη να ρωτήσεις πόσες πιθανότητες στο δισεκατομμύριο υπάρχουν για να γίνει κάτι μόνο του, έστω κι αν υπάρχει ένα σχέδιο έτοιμο (πράγμα που δείχνει πάλι ότι κάποιος νους υπάρχει από...
... πίσω) Οι πιθανότητες είναι μηδενικές =0,000!!.Δεν είναι λοιπόν παράλογο το να πιστεύεις αλλά το να Μην πιστεύεις ! Εκτός κι αν δεν είναι θέμα λογικής αλλά θέμα καρδιάς, όπως έλεγε ο ιδιοφυής επιστήμων Πασκάλ. Τότε διάβασε αν θέλεις και την επόμενη απάντηση!

Δεν θέλω να πιστέψω. Δεν με ενδιαφέρει ο Θεός!

Συγχαρητήρια για την ειλικρίνειά σου! Αν πρόκειται βέβαια για μια αντρίκια θέση. Θέλω όμως να είμαι κι εγώ ειλικρινής μαζί σου. Εξέτασέ το πάλι, μήπως πρόκειται απλώς για στρουθοκαμηλισμό. Δεν θέλω δηλαδή να δω ό,τι δεν με συμφέρει να δω! Ή ό,τι μου στοιχίζει, δεν θέλω να το αποδεχτώ και να το πληρώσω... (Καλός δηλαδή ο Θεός, αλλά ζητάει πολλά...)
Κι αν με την πληρωμή σου αυτή κερδίσεις ας πούμε έναν μεγάλο θησαυρό; Τότε δεν θα έδινες ότι είχες και δεν είχες και θα δανειζόσουνα κι όλας, για να τον αποκτήσεις; Αλίμονο..., εδώ υπάρχουν άνθρωποι που τα ξοδεύουν όλα για φανταστικούς θησαυρούς (πόσοι δεν έχουν καταστραφεί στα καζίνο ή ακόμη και σε επενδύσεις "φούσκες"!) πόσο μάλλον για κάτι που ξέρεις ότι αξίζει πολλά. Και μήπως δεν αξίζει πολλά η αιώνια ζωή; Και μην μου πεις τώρα πώς είσαι σίγουρος... Θα σου πω ότι γι αυτό πρέπει να είσαι περισσότερο σίγουρος κι από τον εαυτό σου. Αφού το είπε ο Χριστός με το αλάθητο στόμα Του! Άνοιξε λοιπόν και διάβασε την Καινή Διαθήκη και θα το επιβεβαιώσεις. Αμφιβάλεις ακόμη;

Απόσπασμα από http://www.inagiounikolaoutouneou.gr/apps/gr/spag/3_1259090340.html
http://tistheosmegas.blogspot.com/2010/10/blog-post_7734.html

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.