Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Εξήγηση για το πως μας αγαπά ο Θεός

Όπως ένας ερωτευμένος που περνά όλο τον καιρό του αναλογιζόμενος τη μακρινή του αγάπη ,έτσω και ο Θεός με σκέφτεται αιώνια , πριν ακόμα γεννηθώ.
Ο Θεός μας αγαπά ως ξεχωριστά πρόσωπα.
Καθένας από μας είναι αναντικατάστατος. Είμαστε όλοι μοναδικά συλλεκτικά κομμάτια , διότι ο θεός είναι ένας καλλιτέχνης που δεν επαναλαμβάνει και δεν ανα παράγει ποτέ τον εαυτό Του.

 Κι εμείς ποθούμε τον Θεό, νοσταλγούμε για Κείνον, από τη στιγμή που θα γεννηθούμε. Η ζωή για μας είναι εξορία από τον Θεό. Ο Θεός είναι αγάπη, κι εμείς που είμαστε πλασμένοι κατ' είκονα Του, είμαστε επίσης...
... αγάπη.
Κάθε κύτταρο στο σώμας μας είναι αγάπη, φτιαγμένο για αγάπη, όπως και το σπυρί του θυμιάματος είναι φτιαγμένο για να καεί. Και ολόκληρη η ύπαρξη μας είναι έτοιμη να καεί σ'αυτή τη φωτιά.

http://alhthia.blogspot.com/

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.