Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Δ΄ Στάση Χαιρετισμών στο Καμάρι της Σαντορίνης 28.3.2014

Οι Χαιρετισμοί της Υπεραγίας Θεοτόκου ή ο  Ακάθιστος Ύμνος, είναι ένα από τα ωραιότερα τραγούδια της Εκκλησίας μας και ψάλλεται στα πέρατα της οικουμένης  όπου υπάρχουν χριστιανοί ορθόδοξοι, κατά της περίοδο της Μεγάλης Σαρακοστής.  
Μέσα σ΄ αυτό το πνευματικό ταξίδι της περιόδου αυτής που  ακούσαμε κατά σειρά την απόδοση την πρώτη Στάση των
Χαιρετισμών του Ακαθίστου Ύμνου προς τιμή της Υπεραγίας Θεοτόκου, εν συνεχεία η Β΄ Στάση, η Γ΄ Στάση και τέλος ακολουθεί η  Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, και η οποία αποδόθηκε μέσα σε κατανυκτικό κλίμα  στον Ενοριακό Ιερό Ναό της Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στο Καμάρι της Σαντορίνης.
Στη συνέχεια όμως μπορείτε να δείτε  ανάλογες εικόνες από την  Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών, μέσα από το αρχείο της ιστοσελίδας μας.
Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή!
Δείτε το βίντεο
  Πηγή: Αρμενιστής
   Πηγή: Αρμενιστής

 

 

Κλικ εδώ. Δ΄ Στάση Χαιρετισμών, στο Καμάρι της Σαντορίνης 23 Μαρτίου 2012

 

 Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.