Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ομιλία από τον Π. Γεώργιο Μεταλληνό με θέμα: Το 1821 τότε και σήμερα. Στην Χριστιανική Αίθουσα της Μητροπόλεως Θήρας 23.3.2014

Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως 23 Μαρτίου 2014 και στις  7:00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία του Πατρός Γεωργίου Μεταλληνού που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Θήρας, Αμοργού & Νήσων στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας Φηρών Θήρας, με θέμα: "Το ’21 τότε και σήμερα".
Ο Πρωτοπρεσβύτερος Πατέρας Γεώργιος Μεταλληνός, είναι
ομότιμος καθηγητής της θεολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγγραφέας περισσοτέρων από 40 θεολογικών βιβλίων.
Η αναφορά του για το πιο πάνω θέμα, ήταν εκτενή και πλούσια  από τις λεπτομερείς ιστορικές αναδρομές που ανέφερε στην κατάμεστη αίθουσα της Μητροπόλεως.
Στη συνέχεια όμως αξίζει να αφιερώσετε την ανάλογη προσοχή σας από τον πολύτιμο χρόνο σας, για τα όσα ανέφερε και μπορείτε να ακούσετε μέσα από το αρχείο της ιστοσελίδας μας.

Δείτε το βίντεο Πηγή: Αρμενιστής 

  Πηγή: Αρμενιστής  

Κλικ εδώ, για περισσότερα των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου στη Σαντορίνη

 

  

Κλικ εδώ. Εορτασμός Ευαγγελισμού στην Αρχαία Θήρα της Σαντορίνης 24 & 25.3.2014


 

 

Κλικ εδώ. Το τραγούδι του Καραϊσκάκη από την Ευγενία Ξεφτέρη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο, με θέμα «Η Εκκλησία και το 1821». Στην Χριστιανική Αίθουσα της Μητροπόλεως Θήρας 22.3.2015

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.