Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Εορτασμός και πανήγυρη του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου στο Καμάρι της Σαντορίνης


Κυριακή σήμερα των Αγίων Πάντων, αλλά και του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου (κλικ εδώ), βέβαια, δεν έχει καμιά σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη, αλλά ήταν αδελφός του Χριστού και ο κατά σάρκα του Αποστόλου Ιακώβου του αδελφοθέου (ο Ιούδας και ο Ιάκωβος ήταν παιδιά του Ιωσήφ από άλλο γάμο).
 

Η σημερινή Θ. Λειτουργία δεν έγινε στο γραφικό ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου (κλικ εδώ) όπου είναι και η εικόνα του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου που βρίσκεται στην παραλία του Καμαριού της Σαντορίνης, αλλά στον ενοριακό Ναό της περιοχής μας.

Ακολουθούν εικόνες από την περιφορά της εικόνας του Αγίου και εν συνεχεία ακολούθησε πανήγυρη και άφθονο σαντορινιό κρασί.Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.