Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ο Δρόμος άνοιξε ....

Ο Χριστός πλήρωσε το τίμημα των αμαρτιών μας.
Η αμαρτία και η ανταρσία εναντίον του Θεού δεν είχε άλλο τίμημα, από το θάνατο.
Αυτό είχε πει ο Θεός στον Αδάμ μέσα στην Εδέμ.
Αλλά πώς μπορούσε να γίνει να πληρώσουμε τις αμαρτίες μας και να ζήσουμε, αφού έπρεπε για την  εξόφληση να μεσολαβήσει ο θάνατός μας;
Γι’ αυτό η αγάπη του Θεού βρήκε τον τρόπο, να αναλάβει ο ίδιος ο Θεός τη μεγάλη προσφορά, θυσιάζοντας τον Μονάκριβο Γιο Του, όπως θυσίαζαν τα πρόβατα στην Παλαιά Διαθήκη.

   Ο Χριστός άνοιξε πρώτος την πόρτα. 

Όταν ο Αδάμ και η Εύα αμάρτησαν, ο Θεός τους έδιωξε και η πόρτα έκλεισε με έναν τρομερό άγγελο για φύλακα, με μια πύρινη ρομφαία. 

 Η πόρτα θα έμενε για πάντα κλεισμένη. 

 Μα ο Κύριός μας, ο νικητής της αμαρτίας και του θανάτου, απέκτησε το δικαίωμα της εισόδου στον Παράδεισο του Θεού, όχι για τον εαυτό Του, μα για όλους που θα Τον ακολουθούσαν πιστεύοντας στην αγάπη Του.
 Πρώτος και σύμβολο για όλους τους αμαρτωλούς, μπήκε ένας ληστής, και μάλιστα όταν ακόμη ο Κύριός μας βρισκόταν επάνω στο Σταυρό.
 «Αληθώς, αληθώς σοι λέγω σήμερον θέλεις είσθαι  μετ’ εμού εν τω Παραδείσω».


   Ο Χριστός άνοιξε το δρόμο του Ουρανού.

 Το μέλλον δεν είναι πια σκοτεινό και αβέβαιο για μας. Πρωτοπόρος και εγγυητής ανέβηκε ο Ιησούς Χριστός για να «ελκύση προς εαυτόν» όλους εκείνους που θα πιστέψουν σ’ Αυτόν.
 Η θέση που τώρα Αυτός κατέχει είναι η θέση που θα πάρουν μαζί Του όλοι οι λυτρωμένοι.
 Η πόρτα του Ουρανού είναι ανοιχτή και η  αιώνια ζωή προσφέρεται σε όσους θέλουν να την αποκτήσουν, δωρεάν, αφού το τίμημά της πληρώθηκε διά του Χριστού.
http://otheosagapiesti.blogspot.com/2010/04/blog-post_12.html

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.