Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Χαρίλαος Φλωράκης και η εξομολόγησή του πριν τον θάνατό του........

Κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί, ειναι ότι ο προκάτοχος της Αλέκας Παπαρήγα  στη θέση του γραμματέα του ΚΚΕ  Χαρίλαος Φλωράκης ,είχε εξομολογηθεί στον συμπατριώτη του π. Αθανάσιο τον Σιμωνοπετρίτη.
Αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ακουσετε την μαρτυρία του ίδιου του π. Αθανασίου στην οποία θα διαπιστώσετε , ότι ο Θεός ενεργεί βλέποντας την καρδιά του κάθε ανθρώπου , η οποία αναταποκρίνεται αναλόγως στο προσφερόμενο απο Εκείνον μυστήριο της μετανοίας.
Θα δείτε επίσης ότι η Ορθοδοξία δεν είναι μια "αποστειρωμένη" απο τον κόσμο θρησκεία, αλλά μια βαθύτατα ανθρώπινη και κοινωνική βιωματική εκδήλωση των λόγων του και τωνεντολών του Χριστού.
Δείτε τα βίντεο
http://omadaneoneforiakon.blogspot.com/2010/10/blog-post_1021.html

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.