Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Εορτασμός Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά στο Καμάρι της Σαντορίνης ( +20 Μαρτίου 2011)

Β΄ Κυριακή  των Νηστειών σήμερα και η Εκκλησία μας την περίοδο αυτή  τιμά και την μνήμη του

Έτσι λοιπόν γιορτάσαμε κι εμείς τον σημερινό εορτασμό  στον Ναό του Αγίου Νεκταρίου Καμαρίου της Σαντορίνης, όπου βρίσκεται και η εικόνα του.

Στη πανήγυρη είχαν σουπιές με κοφτό μακαρονάκι, σαντορινιοί ψευτοκεφτέδες, ελιές, ταραμοσαλάτα και άφθονο σαντορινιό  κρασί.

Την πιο πάνω πανήγυρη κάνει ο κ. Γ.Μ, αναφερόμενος σ΄  ένα μεγάλο  θαυμαστό γεγονός που βίωσε ο ίδιος, από ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε κατά την διάρκεια της θητείας του στο Πολεμικό Ναυτικό στις 8 Ιανουαρίου του 1953….  …. και επικαλούμενος την βοήθεια του Αγίου χωρίς να τον γνωρίζει, άφησε άφωνους τους γιατρούς από την ξαφνική βελτίωση της υγείας του…..
Πηγή: ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ 

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.