Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Εορτασμός Αγίου Κωνσταντίνου στην Παναγιά την Επισκοπή της Σαντορίνης 21.5.2015

Στο ιερό ναό της Παναγίας της Επισκοπής της Σαντορίνης, έγινε ο εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης καθώς και ο συνεορτασμός της Αναλήψεως του Κυρίου
Μετά τη Θεία Λειτουργία έγινε περιφορά της εικόνας των Αγίων, στη συνέχεια ευλογήθηκε και μοιράσθηκε πανήγυρη, από ψωμί με τυρί και μικρόκαρπη ντομάτα , σαρδέλες παστές στο λαδόξυδο με σκόρδο & μαϊντανό και σαντορινιό κρασί!

 Στο ναό της Παναγίας της Επισκοπής είχαμε την χαρά και την τύχη να συναντήσουμε ένα παλιό και αγαπητό στέλεχος του Συλλόγου Μεσαγωνιατών Θήρας "Παναγιά η Επισκοπή" τον κ. Γιάννη Μηνδρινό, ο οποίος προσέφερε πολλά στον Σύλλογο, ήταν θα λέγαμε η ψυχή του Συλλόγου και την ώρα του καθήκοντος, λίγο πριν της Υψώσεως του Σταυρού το 2014, και κατά την διάρκεια της ανεκτίμητης προσφοράς του, υπέστη ένα βαρύ πρόβλημα υγείας, ο οποίος κατόρθωσε να ξεπεράσει σημαντικές και ανεπανόρθωτες ζημιές στην υγεία του, σήμερα να βρίσκεται ανάμεσά μας, και είχε την διακαή επιθυμία να δει από κοντά τα έργα που είχε δρομολογήσει στο Σύλλογο της περιοχής, αλλά και να ξεδιπλώνει τα δρομολογημένα όνειρά του.
Στο τέλος του πιο κάτω βίντεο και φωτογραφικού υλικού, του αφιερώνουμε ένα μικρό οπτικοακουστικό υλικό από την παρουσία του στο χώρο αυτό, και η Παναγία να είναι πάντοτε αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, μετά από αυτό που του συνέβη πρόσφατα στην υγεία του.
Στη συνέχεια όμως μπορείτε να δείτε ανάλογο βιντεο-φωτογραφικό υλικό από το αρχείο της ιστοσελίδα μας 
                   Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα!
   Δείτε το βίντεο

Πηγή: Αρμενιστής
 Πηγή: Αρμενιστής

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίου Κωνσταντίνου στο Κοντοχώρι Φηρών Σαντορίνης 21.5.2014 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίου Κωνσταντίνου στη Οία της Σαντορίνης, Μάιος 2012 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίου Κωνσταντίνου στο Κοντοχώρι των Φηρών της Σαντορίνης, Μάιος 2012

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.