Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Εορτασμός Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά στο Καμάρι της Σαντορίνης ( +11 Μαρτίου 2012)

Β΄ Κυριακή  των Νηστειών σήμερα και η Εκκλησία μας την περίοδο αυτή  τιμά και την μνήμη του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης.
Έτσι λοιπόν γιορτάσαμε κι εμείς τον σημερινό εορτασμό  στον Ναό του Αγίου Νεκταρίου Καμαρίου της Σαντορίνης, όπου βρίσκεται και η εικόνα του.
Μετά τη Θεία Λειτουργία, έγινε περιφορά της εικόνας του Αγίου και στη συνέχεια μοιράσθηκε πανήγυρι  από  σουπιές με κοφτό
μακαρονάκι, σαντορινιοί ψευτοκεφτέδες, ελιές, ταραμοσαλάτα και άφθονο σαντορινιό  κρασί.

Την πιο πάνω πανήγυρη προσέφερε ο Γ.Μ, για το θαυμαστό γεγονός που έζησε κατά την περίοδο της στρατιωτικής του θητείας στο Πολεμικό Ναυτικό στις 8 Ιανουαρίου 1953, ο οποίος αντιμετώπιζε ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας,   …. και επικαλούμενος την βοήθεια του Αγίου χωρίς να τον γνωρίζει, η υγεία του αποκαταστάθηκε πλήρως αφήνοντας  άφωνους τους γιατρούς από την ξαφνική βελτίωση της υγείας του…..
Η χάρη του Αγίου να μας έχει όλους καλά, Χρόνια Πολλά!
 Για τον περσινό εορτασμό κάνε κλικ εδώΓια τον περσινό εορτασμό κάνε κλικ εδώ
Πηγή: ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.