Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Συνέβη στις ήμερες μας τις πονηρές: στην εποχή της αποστασίας!Ένας ευλαβέστατος ιερέας, γνωστός μου, μου έλεγε για έναν ενορίτη του γέρο, Κοζάκο, ό όποιος, για την βαθειά του ταπείνωση αξιώθηκε να ιδεί με τα ίδια του τα μάτια την μεταβολή των Τιμίων Δώρων σε σάρκα και αίμα.
Βρισκόταν μέσα στο Ιερό. Και ενώ ετοίμαζε το θυμιατό είδε να βγαίνει από μέσα μια φωτεινή λάμψη, ή οποία μόλις ακούμπησε επάνω στο άγιο Ποτήριο, αναπήδησε από μέσα (από το άγιο Ποτήριο) μία πύρινη φλόγα πού έφτανε μέχρι τον ουρανό. Όταν ό Ιερέας πήρε στα χέρια του το άγιο Ποτήριο, για να κοινωνήσει, ή φλόγα τον περιτύλιξε ολόκληρο από παντού χωρίς να καίγεται.
Στο «Μετά φόβου Θεού...», και όσο διαρκούσε ή μετάληψη τον αχράντων μυστηρίων, ή φλόγα μεταπηδούσε στα κεφάλια των πιστών· μα αντί να τους καίει τους δρόσιζε. Και αυτό συνέβη στις ήμερες μας τις πονηρές: στην εποχή της αποστασίας!
http://apantaortodoxias.blogspot.com/2010/12/blog-post_2146.html

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.