Κατά την γνώμη μας, είναι καλύτεροι και απ΄ αυτούς που έχουν φρέσκο βούτυρο και αυγά.
Υλικά
1 κιλό αλεύρι αλατίνη
Υλικά
1 κιλό αλεύρι αλατίνη
600 γραμμάρια φυτίνη (καλά χτυπημένη)
150 γραμμάρια ζάχαρη
(2 κρόκοι αυγών εάν δεν τους θέλετε νηστίσιμους)
1,5 ποτήρι του λικέρ κονιάκ
Σκέτη ζάχαρη άχνη.
Τους ψήνουμε περίπου για 1 ώρα έτσι ώστε να ψηθούν καλά στους 200 βαθμούς.
Όμως στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ανάλογες εικόνες της προετοιμασίας από το αρχείο της ιστοσελίδας μας.
Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη
Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη
Κλικ εδώ. Φτιάχνω τη δική μου Σπανακόπιτα!
Κλικ εδώ. Μελιτίνια Σαντορίνης
Τους ψήνουμε περίπου για 1 ώρα έτσι ώστε να ψηθούν καλά στους 200 βαθμούς.
Όμως στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ανάλογες εικόνες της προετοιμασίας από το αρχείο της ιστοσελίδας μας.
Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη
Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη
Κλικ εδώ. Φτιάχνω τη δική μου Σπανακόπιτα!
Κλικ εδώ. Μελιτίνια Σαντορίνης