Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από Δημοτική Μπάντα Δήμου Θήρας στο Γηροκομείο & το Χριστουγεννιάτικο Χωριό 17.12.2016

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (ΔΑΠΠΟΣ) είχε προγραμματίσει εορταστικές εκδηλώσεις με την συμμετοχή της Δημοτικής Μπάντας  σε διάφορα επιλεγμένα σημεία του νησιού, παίζοντας τα κάλαντα των εορτών, αλλά και τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες, οι οποίες μας ταξίδεψαν μέσα στο κλίμα των εορτών, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή στις 17 και 18 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.
Μεγάλη ήταν η χαρά που προσέφεραν στους
οικότροφους του Γηροκομείου Θήρας το Σάββατο απόγευμα στις 17 Δεκεμβρίου 2016, ενώ μετέπειτα την χριστουγεννιάτικη μελωδική παρουσία τους, ξεδίπλωσαν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που είχε επιμεληθεί ο Δήμος Θήρας, ο ΔΑΠΠΟΣ και η Δημοτική Κοινότητα Θήρας, αψηφώντας την παγερή βραδιά που επικρατούσε στην περιοχή μας, με τον υδράργυρο να βρίσκεται σε αρκετά χαμηλά επίπεδα.
Την επομένη ημέρα  από τις 10:30 το πρωί ξεκίνησε το πρόγραμμά της από το Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης, το Αεροπορικό Απόσπασμα (Πολεμική Αεροπορία), τον Αερολιμένα του νησιού και στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.
Με την περιοδεία τους αυτή σκόρπισαν σε διάφορα σημεία του νησιού το άρωμα των Χριστουγέννων!
Εμείς τους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη προσφορά τους και ευχόμαστε Χρόνια Πολλά - Καλά Χριστούγεννα & Καλές Γιορτές!

Δείτε το βίντεο!!!



Πηγή: Αρμενιστής
 Στο Γηροκομείο Θήρας
Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία του ΚΤΕΛ Θήρας
 Πηγή: Αρμενιστής

 

 

 

 

 Κλικ εδώ. Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Μεσαριάς Θήρας 18.12.2016


 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Άρωμα Χριστουγέννων από την Δημοτική Μπάντα Δήμου Θήρας στο Νοσοκομείο, Αεροδρόμειο & το Χριστουγεννιάτικο Σπίτι 18 12 2016


 

 

 

 

Κλικ εδώ. Ξεκίνησε ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός στη περιοχή του Καμαριού της Σαντορίνης!!!


 

 

 

 

Κλικ εδώ. Χριστουγεννιάτικες εικόνες από την Τζούλια στο Καμάρι της Σαντορίνης 6.12.2014 

 

 

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.