Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Πώς ξέρω ότι η χριστιανική μου πίστη είναι η σωστή και όχι ο Βουδισμός ή ο Μωαμεθανισμός κλπ.;

Θέλω να σου πω με όλη την εκτίμησή μου, ότι δεν είναι δυνατόν να σε πείσω σε δύο αράδες (και φαντάζομαι ούτε και συ θα περίμενες κάτι τέτοιο). Εκείνο που χρειάστηκε και σε μένα πολλά χρόνια να κατακτήσω, ίσως χρειαστεί και συ να το ψάξεις για να το βρείς. Η πίστη δεν χαρίζεται, κατακτιέται!  Ο Θεός δεν σου απαγορεύει κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα που σου έδωσε το μυαλό για να ερευνάς. Αλλά να μην ερευνάς μονόπλευρα και μεροληπτικά. Πάνω απ΄όλα πρέπει να ερευνάς τις Άγιες Γραφές που μπορούν υπεύθυνα να σε πληροφορήσουν για υπερφυσικά πράγματα που καμιά επιστήμη δε μπορεί να σου πει. Για το μεταφυσικό κόσμο.
Είναι θλιβερό το ότι πολλοί άνθρωποι ψάχνουν για λογοτεχνικά και άλλα best sellers και τα ρουφούν και δεν έχουν ανοίξει το Βιβλίο που είναι εδώ και πολλά χρόνια το μοναδικό best seller που παραμένει ανά τους αιώνες…
Και τώρα να προσπαθήσω να σου δώσω και κάποια επιχειρήματα. Προσωπικά πιστεύω ότι αν εκείνη την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού σε ρωτήσει γιατί δεν πίστεψες και αποδείξεις ότι δεν ανακάλυψες την αλήθεια, θα είναι πολύ επιεικής μαζί σου και θα σε βάλει στη Βασιλεία Του, αφου δει ότι ενεργούσες με βάση τη συνείδησή σου (μετά θα αναζητήσει εμένα για να μου ζητήσει το λόγο γιατί δεν σε ενημέρωσα κατάλληλα, καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί θέλω να είμαι καλυμμένος!). Το ζήτημα είναι αν τα πάμε καλά με τη συνείδησή μας… Ας αναρρωτηθεί ο καθένας κι ας ψάξει για την Αλήθεια.
Ποιός άλλος στην ιστορία της ανθρωπότητας ισχυρίστηκε ότι ήταν Θεός και τον έλαβαν υπ΄όψη τους στα σοβαρά; Ο Χριστός το είπε και Τον πίστεψαν μυριάδες γιατί το απέδειξε με τη δύναμή Του και το αποδεικνύει και σήμερα. Ομολόγησε τη θεότητά Του και στους Φαρισαίους και σταυρώθηκε γι αυτό, αναστήθηκε και μετά ίδρυσε την Εκκλησία Του, όπου μπορεί ο καθένας να βρει την αλήθεια. Πες μου, πώς γίνεται άλλες θρησκείες (πλάνες) να Τον αναγνωρίζουν σαν προφήτη, όπως ας πούμε ο Μωαμεθανισμός, αλλά να αγνοούν την αλήθεια; Μα αν είναι προφήτης για σας που το λέτε, είναι δυνατόν ένας προφήτης να ψεύδεται ασύστολα; Ανοίξτε την Καινή Διαθήκη να δείτε τι λέει για τον εαυτό Του, αυτός ο Προφήτης; Ότι είναι ο Υιός του Θεού,
http://www.inagiounikolaoutouneou.gr/apps/gr/spag/3_1259090340.html
 http://blogs.sch.gr/kantonopou/2010/10/26/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CF%89-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%B7-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%AF/

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.