Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Προφήτης Ζαχαρίας +5 Σεπτεμβρίου

Στις 5 Σεπτεμβρίου εορτάζουμε τους γονείς του κορυφαίου Αγίου Προφήτη και Προδρόμου του Χριστού Ιωάννη ,τον Άγιο Ζαχαρία και την Αγία Ελισάβετ !
Κορυφαίος Προφήτης ο Άγιος Ιωάννης αλλά και η Αγία μητέρα του Ελισάβετ ήταν η πρώτη που αντιλήφθηκε και Αποκάλυψε την Αληθινή ταυτότητα του παιδιού που θα γεννούσε η Παναγία μας !
Αναφώνησε με μεγάλη χαρά "Καὶ πόθεν μοι τοῦτο ἵνα ἔλθῃ ἡ μήτηρ τοῦ Κυρίου μου πρός με; 44 ἰδοὺ γὰρ ὡς ἐγένετο ἡ φωνὴ τοῦ ἀσπασμοῦ σου εἰς τὰ ὦτά μου, ἐσκίρτησε τὸ βρέφος ἐν ἀγαλλιάσει ἐν τῇ κοιλίᾳ μου !!! " 

Παρατήρησε αμέσως πως το αγέννητο παιδί της εσκίρτησε όταν ένοιωσε την παρουσία των δυο υψηλότατων επισκεπτών της Παναγίας και του μονογενού Υιού της και αμέσως Πρώτη απ'όλους χωρίς να έχει δει τον Αγέννητο Υιό της ξαδέλφης της, την αποκάλεσε Μητέρα Του Κυρίου μου !!! Τουτέστιν Μητέρα Του Θεού μου !!!
 Αναγνώρισε αμέσως τη Θεότητα Του Χριστού προτού Τον δει προτού Τον ακούσει να Εκπλήσει την Ανθρωπότητα με τα Υπερθαύμαστα σημεία με τους Θείους Του λόγους σε αντίθεση με πολλούς άλλους που είδαν και άκουσαν και όμως δεν αντιλήφθηκαν ΠΟΙΟΝ είχαν μπροστά τους....
Η Αγία Ελισσάβετ και ο Τίμιος υιός της αναγνώρισαν τη Θεότητα Του Χριστού ενώ πολλοί μέχρι σήμερα αναρωτιούνται ακόμη για το εάν υπάρχει θεός.....

Γι 'αυτό και ο Απόστολος και Ευαγγελιστής και αγαπημενος μαθητής του Χριστού Ιωάννης γράφει στο θεσπέσιο και κορυφαίο Ευαγγέλιο τα εξής " ἐν τῷ κόσμῳ ἦν, καὶ ὁ κόσμος δι' αὐτοῦ ἐγένετο, καὶ ὁ κόσμος αὐτὸν οὐκ ἔγνω.11 εἰς τὰ ἴδια ἦλθε, καὶ οἱ ἴδιοι αὐτὸν οὐ παρέλαβον.


Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.