Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Εορτασμός Εσπερινός Αγίου Φανουρίου στην Περίσσα της Σαντορίνης 26.8.2016

Ο Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Φανουρίου στην περιοχή της Σαντορίνης, έγινε στο μικρό και γραφικό  εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Θεόδωρο τον Στρατηλάτη, την Αγία Καλλιόπη και τον Όσιο Δαβίδ, που βρίσκεται προς το βουνό της Περίσσας της Σαντορίνης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας Αμοργού και Νήσων κ.κ Επιφανίου, όπου  και στον σημερινό εορτασμό, μετέπειτα κήρυξε το Θείο Λόγο της ημέρας, αναφερόμενος στην πίστη και την ελπίδα που θα πρέπει να έχουμε προς τον Κύριο.
Το εκκλησάκι αυτό που είναι αφιερωμένο στους Αγίους όπως προαναφέραμε, παράλληλα δε, τιμά ιδιαίτερα και τον Άγιο Φανούριο όπου και βρίσκεται η
εικόνα του Αγίου.
Ανοικοδομήθηκε πρόσφατα, επι των ημερών μας και κατά το έτος1993.
 Μετά τον Εσπερινό ευλογήθηκε και μοιράσθηκε πανήγυρη από κοφτό κοκκινιστό μακαρονάκι με σουπιές,  καθώς και  ντόπιο κρασί!  

Στη συνέχεια όμως μπορείτε να δείτε ανάλογες εικόνες του εορτασμού, μέσα  από το αρχείο της ιστοσελίδας μας
Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα!
Δείτε το βίντεο!

Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την Περίσα της ευρύτερης ευρύτερης περιοχής του Εμπορείου της Σαντορίνης!

Πηγή: Αρμενιστής

Πηγή: Αρμενιστής

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίου Φανουρίου στον Καρτεράδο Σαντορίνης 27.8.2016

 

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.