Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Ανοιχτή πρόσκληση σε εκδήλωση Βυζαντινής Μουσικής στην Παναγιά την Μεσανή Εμπορείου Θήρας στις 23.7.2016

Από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ενοριακού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Εμπορείου της  Σαντορίνης  έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στη Εκδήλωση Βυζαντινής Μουσικής που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 και ώρα 19:00 στον ευρισκόμενο στο Καστέλι Εμπορείου Ιστορικό Ιερό Ενοριακό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου «Παναγία Μεσανή», με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών αναστηλώσεως του κωδωνοστασίου του.
Ο Βυζαντινός Χορός «Απόστολος Παύλος» της Ιεράς Μητροπόλεως Λητής, Λαγκαδά και Ρεντίνης, υπό την διεύθυνση του Άρχοντος Πρωτοψάλτου του Οικουμενικού Θρόνου κ. Γεωργίου Φερεντίνου, θα αποδώσει βυζαντινούς ύμνους αφιερωμένους στην Υπεραγία Θεοτόκο.


 

 

 

Κλικ εδώ. Επέτειος εγκαινίων Ι.Ν. Παναγίας Μεσιανής στο Εμπορείο της Σαντορίνης

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός των 350 ετών από τα εγκαίνια της Παναγιάς της Μεσανής στο Καστέλι του Εμπορείου της Σαντορίνης 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Πρόσκληση από τον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου «Παναγία Μεσανή» στο Εμπορείο της Σαντορίνης 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου Σαντορίνης, από 17.7.2016 έως και 24.7.2016  

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Πρόσκληση Ι. Μ. Προφήτου Ηλιού Θήρας σε εκδήλωση Βυζαντινής Μουσικής στην Κάναβα του Αγίου Παντελεήμονα Έξω Γωνιάς Θήρας στις 22.7.2016


 

 

 

 

 


Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.