Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Πρόγραμμα εορτασμού Συνάξεως των Οσίων Κολλυβάδων Πατέρων στο Εμπορείο της Σαντορίνης

Από τον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης του Εμπορείου της Σαντορίνης, και ο οποίος είναι Μετόχι της Ιεράς Αυτοκρατορικής Μονής Θεοβαδίστου Σινά, έχουμε το ακόλουθο πανηγυρικό πρόγραμμα του εορτασμού της Συνάξεως των Οσίων Κολλυβάδων Πατέρων, όπου η ιερά εικόνα των βρίσκεται στο Σιναΐτικο Μετόχιο της Αγίας Αικατερίνης.
Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 17.4.2015 και στις 6:00 το απόγευμα, θα γίνει Πανηγυρικός
Εσπερινός και στη συνέχεια Αγιασμός στη φιάλη του ναού, προσκύνηση των Ιερών Λειψάνων της Αγίας & Μεγαλομάρτυρας Αικατερίνης και των Οσίων Κολυβάδων Πατέρων.
Το Σάββατο της Διακαινησίμου 18.4.2015 και στις 6:30 το πρωί, θα γίνει το Μεσονυκτικό, ο Όρθρος, Θεία Λειτουργία, Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και στο τέλος θα ακολουθήσει τράπεζα στον αύλειο χώρο του ναού. 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίας Αικατερίνης στο Εμπορείο της Σαντορίνης 24, 25.11.2013 

 

 

 

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.