Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ξέσπασμα από το Μητροπολίτη Γόρτυνος: «Δεν μπορώ να βλέπω παπάδες που καπνίζουν και κόβουν τα γένια τους»

Ξέσπασμα από το Μητροπολίτη Γόρτυνος: «Δεν μπορώ να βλέπω παπάδες που καπνίζουν και κόβουν τα γένια τους» (vd)!Άστραψε και βρόντηξε ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, Ιερεμίας, κατά το κήρυγμά του, την περασμένη Κυριακή, από την εκκλησία της Στεμνίτσας.
Σε υψηλούς τόνους, είπε ότι αν και είναι 8 χρόνια Επίσκοπος δεν έχει καταφέρει να βάλει την Αγία Γραφή σε όλα τα σπίτια της Γορτυνίας, λέγοντας παράλληλα ότι αντίθετα ο κόσμος  γουρλώνει τα μάτια του για να δουν τους Υπουργούς και να
χειροκροτήσουν!
Μετά έκανε αυστηρές συστάσεις στους ιερείς που κόβουν τα γένια τους, λέγοντας: 
«Τι έχουν πάθει οι σημερινοί παπάδες; 
Δεν μπορώ να δω παπά με κομμένα γένια και να καπνίζει».
Ενώ, μιλώντας για την αδερφή του Αρχιμανδρίτη Αστέριου Χατζηνικολάου, που έχει 11 παιδιά, είπε ότι οι σημερινοί μανάδες κάνουν ένα ή δύο παιδιά και ευχήθηκε να μην γίνει πόλεμος Ελλάδας – Τουρκιάς γιατί θα μας πνίξουν …
Δείτε αποκλειστικά το βίντεο του www.kalimera-arkadia.gr!

- www.kalimera-arkadia.gr

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.