Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Έπαρση και υποστολή σημαίας 30 τ.μ από τον 2ο Λόχο Εθνοφυλακής της Σαντορίνης στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου 28.10.2019

Το πρωί της 28ης Οκτωβρίου 2019 ο 2ος Λόχος της Εθνοφυλακής Θήρας ύψωσε την γιγαντιαία και Γαλανόλευκη Ελληνική Σημαία των 30 τετραγωνικών μέτρων στον πανύψηλο και μεταλλικό ιστό του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Υπαπαντής του Κυρίου που βρίσκεται στα Φηρά της Σαντορίνης.
Με κάθε τυπική διαδικασία αλλά και όπως διέπεται από το σχετικό πρωτόκολλο, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Εθνικής μας Επετείου της 28ης Οκτωβρίου
η έπαρση της Ελληνικής Σημαίας, αλλά και η υποστολή της κατά την δύση του ηλίου  από Λόχο των Ανδρών Εθνοφυλάκων Θήρας, από κυμαινόμενες και διάσπαρτες ηλικίες.
Οι όλες τιμές που απέδωσαν στο Ιερό Εθνικό Σύμβολο της Χώρα μας ήταν κάτι περισσότερο από το αναμενόμενο και τις δέουσες προβλεπόμενες αποδόσεις. 

Η δε συμμετοχή των ήταν αρκετά ικανοποιητική παρά
τα χρόνια που έχουν παρέλθει από τότε που υπηρέτησαν την Πατρίδα, αλλά και ο σχηματισμός τους ήταν άψογος, ενώ κατά την διάρκεια της έπαρσης και της υποστολής, έλεγαν
με μια βροντερή και τρανταχτή φωνή από τα βάθη της καρδιάς τους τον Εθνικό μας Ύμνο, ζώντας στιγμές έντονες και από το κάθε δευτερόλεπτο που διέγραφε την χρονική αυτή αυτή.
Με αποτέλεσμα να κυριαρχούνται ποικίλα και ανάμεικτα συναισθήματα
χαράς και υπερηφάνειας, τόσο
από το Λόχο της Εθνοφυλακής, όσο και από το παρευρισκόμενο κοινό κατά
την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Είναι η πρώτη φορά που υψώνεται σημαία των διαστάσεων αυτών στο κοσμοπολίτικο νησί της Σαντορίνης, αλλά και την πρωτοβουλία που είχε ο 2ος Λόχος της Εθνοφυλακής Θήρας.
Για όλα αυτά τους αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια, να συνεχίσουν τον δύσκολο αγώνα που υπηρετούν και ακολουθούν με ιδιαίτερη θέρμη και υπερηφάνεια, σε αμείωτους και εντονότερους ρυθμούς, σε μια εποχή που η Πατρίδα μας διανύει μια δύσκολη περίοδο και μας χρειάζεται κοντά της.
Καλή δύναμη στον αγώνα τους!!!
Δείτε τα βίντεο!
Έπαρση σημαίας 30 τ.μ από τον 2ο Λόχο Εθνοφυλακής της Σαντορίνης 28.10.2019
Υποστολή σημαίας 30 τ.μ από τον 2ο Λόχο Εθνοφυλακής της Σαντορίνης 28.10.2019


Κλικ εδώ για περισσότερες παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου στη Σαντορίνη

 Κλικ εδώ για περισσότερες παρελάσεις της 25ης Μαρτίου στη Σαντορίνη

Κλικ εδώ για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την ευρύτερη περιοχή του Καμαριού της Σαντορίνης

 Πηγή: Αρμενιστής

 Φωτογραφικό υλικό από την έπαρση σημαίας 30 τ.μ από τον 2ο Λόχο Εθνοφυλακής της Σαντορίνης στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου 28.10.2019

Φωτογραφικό υλικό από την υποστολή σημαίας 30 τ.μ από τον 2ο Λόχο Εθνοφυλακής της Σαντορίνης στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου 28.10.2019
 Πηγή: ΑρμενιστήςΠαρελάσεις 28ης Οκτωβρίου στην Σαντορίνη: Κλικ εδώ, εδώ και εδώ

Κλικ εδώ. 28η Οκτωβρίου 1940 Παρελάσεις


Κλικ εδώ. Για Παρελάσεις 28ης Οκτωβρίου στη Σαντορίνη


Κλικ εδώ. Για Παρελάσεις 25ης Μαρτίου στη Σαντορίνη

Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την περιοχή  των Φηρών της Σαντορίνης

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.