Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Υποδοχή ιερού λειψάνου Αγίου Παντελεήμονος στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Εμπορείο της Σαντορίνης από 18 έως 25.8.2019

Από τον Ιερό Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Εμπορείου της  Σαντορίνης  ακολουθεί το ανάλογο πρόγραμμα, αναφορικά με την υποδοχή ιερού λειψάνου του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος, στα προπύλαια του αναφερόμενου Ιερού Ενοριακού Ναού, και θα παραμείνει από την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019  έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου.
Η περίοδος της παραμονής του ιερού λειψάνου συμπίπτει και κατά την χρονική περίοδο του εορτασμού της συνάξεως της ιεράς και θαυματουργού εικόνας της Παναγίας της "Προυσιωτίσσης", όπου αντίγραφο της οποίας θησαυρίζεται στον ιερό ενοριακό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Εμπορείο της Σαντορίνης.
Ο ιερός ναός θα παραμείνει καθημερινά ανοιχτός από τις 7:00 το πρωί, έως στις 9:00 το βράδυ στις 9:00, όπου και θα πραγματοποιούνται ιερές ακολουθίες!

 Κλικ πάνω στο πρόγραμμα για την μεγένθυσή του!
 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Παναγία Προυσιώτισσα στον Προυσσό Ευρυτανίας, +23 Αυγούστου

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Παναγίας Προυσιώτισσας στον Καρτεράδο της Σαντορίνης 23.8.2016 

 

Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την Περίσα της ευρύτερης ευρύτερης περιοχής του Εμπορείου της Σαντορίνης!


Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.