Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Εορτασμός Οσίου Γεωργίου Καρσλίδη στο Εμπορείο της Σαντορίνης & Χειροτονία Πρεσβυτέρου 4.11.2018

Μέσα σε πλήθος κόσμου και αισθήματα πνευματικής χαράς εορτάστηκε η μνήμη του Οσίου πατρός ημών Γεωργίου του Καρσλίδου στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Εμπορείου της  Σαντορίνης της Ιεράς Μητρόπολεως Θήρας, Αμοργού & Νήσων, προκειμένου να προσκυνήσει το ιερό λείψανο του νέου ομολογητού της Εκκλησίας μας Οσίου Γεωργίου αλλά και για να συμπροσευχηθεί κατά την τέλεση υπό του Σεβασμιωτάτου
Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού & Νήσων κ.κ. Επιφανίου της εις πρεσβύτερον χειροτονίας του ιεροδιακόνου π. Ιορδάνου Ναστόφσκυ.
Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στο νεοχειροτονηθέντα πρεσβύτερο μίλησε για την ευθύνη και το βάρος της ιερωσύνης, τη διακονία του ιερέως μέσα στο ναό και την κοινωνία και ευχήθηκε πατρικά ο νεοχειροτονηθείς να πορευθεί
κατά τέτοιο τρόπο ώστε, όταν έλθει η ώρα, να ακούσει το «ευ δούλε αγαθέ και πιστέ· είσελθε εις την χαράν του Κυρίου σου».
Μετά τη Θεία Λειτουργία προσεφέρθη στους πιστούς κέρασμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ενοριακού Ναού.







 

https://www.facebook.com

Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την Περίσα της ευρύτερης περιοχής του Εμπορείου της Σαντορίνης!

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.