Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Η Ιερά Μητρόπολη Θήρας Αμοργού & Νήσων στο πλευρό των πληγέντων από τις πυρκαγιές των αδελφών μας

Σύμφωνα με το 142/24.7.2018 εγκύκλιο σημείωμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας Αμοργού & Νήσων κ.κ. Επιφανίου τα εξής:
Δια του εγκυκλίου σημειώματός του και συμμεριζόμενος την οδύνη, την θλίψη και τον βαθύτατο πόνο των πληγέντων:
1. Καλεί όλους τους εφημέριους να προσευχηθούν για τους πληγέντες και να τελέσουν τρισάγιο την Κυριακή 19 Ιουλίου 2018 "υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αδίκων και φρικτών υπό του αναλωθέντων αδελφών
ημών".
2. Παρακαλεί όλους τους πιστούς να συνδράμουν στο δίσκο που θα περιαχθεί την Κυριακή 29 Ιουλίου, προκειμένου με το ποσό που θα συγκεντρωθεί να αγοραστούν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα αποσταλούν στους πληγέντες.


Διάσπαρτες εικόνες από την πυρόπληκτη περιοχή της ανατολικής Αττικής Δευτέρα 23η Ιουλίου 2018Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.