Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία στο Blue Star Delos με την Παναγία Εκατονταπυλιανή! 30.10.2016

Έφτασε η στιγμή της αποχώρησης της Θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας Εκατονταπυλιανής από τον Πειραιά.
Λίγες ώρες έμειναν ακόμα για τους πιστούς του Πειραιά προκειμένου να προσκυνήσουν τη Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής από την Πάρο, που σκέπασε με τη χάρη Tης το Μεγάλο Λιμάνι για 15 ημέρες!
Ξημερώματα Κυριακής 30 Οκτωβρίου, ύστερα από την ολιγοήμερη παράταση διαμονής της Παναγίας μας
στον Πειραιά, η Κυρά του Αιγαίου αναχωρεί για το σπίτι της, την Πάρο!
Στις 6:00 ξημερώματα Κυριακής η εικόνα θα αναχωρήσει από τον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων Πειραιά για το Λιμάνι.
Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Η Παναγία θα «επιβιβαστεί» στο Blue Star Delos με προορισμό την Πάρο, ύστερα απο συντονισμένες προσπάθειες των αρμόδιων αρχών και της εταιρίας, αλλά και με την καθοριστικής σημασίας συμβολή του κεντρικού πράκτορα της Blue Star στον Πειραιά κ. Γελασάκη.
Το πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιά στις 7:25 π.μ.
Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ BLUE STAR DELOS
Πρόκειται για μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που τελείται Θεία Λειτουργία εν πλω, και μάλιστα είναι η πρώτη φορά «συνοδεία» της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής.
Μεγάλη η ευλογία για το πλήρωμα του Blue Star Delos και των επιβατών που θα επιβιβαστούν στο πλοίο με προορισμό τα νησιά των Κυκλάδων.
 piraeuspress.gr
http://cyclades24.gr


 

 

 

 

Κλικ εδώ. Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία στο Blue Star Delos με την Παναγία Εκατονταπυλιανή και την υποδοχή της επιστροφής στην Πάρο 30.10.2016


 

Κλικ εδώ. Άφιξη Blue Star Delos στο λιμάνι του Αθηνιού της Σαντορίνης Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη


Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.