Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Εορτασμός Τριών Ιεραρχών στο Clayton Melbourne της Αυστραλίας 30.1.2016

Με το σημερινό εορτασμό των Τριών Ιεραρχών έγινε στα πέρατα της ορθοδοξίας, ανάλογος εορτασμός και στο Clayton Melbourne της Αυστραλίας στο μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών που βρίσκεται στη οδό 44 Knight Street, Clayton, VIC 3168, ο οποίος ήταν κατάμεστος από τους προσκυνητές της περιοχής.
Ενημερωτικά σας γνωρίζουμε ότι στην περιοχή αυτή διαμένουν περί τους 54.000 χιλιάδες κατοίκους από την διασπορά της Ελληνικής μας Κοινότητας.
Στο σημερινό εορτασμό χοροστάτησε και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος  Μιλητουπόλεως κ. Ιάκωβος!
Εξ΄ όσων μας ενημέρωσαν η εκκλησιαστική νεολαία της περιοχής έδωσε το βροντερό της παρόν και με την ανάλογη βοήθειά της για τον εορτασμό της περιοχής. 

 Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε το στενό συνεργάτη και φίλο αναγνώστη του Αρμενιστή από την αναφερόμενη περιοχή, για το ανάλογο φωτογραφικό υλικό του εορτασμού και το οποίο μπορείτε να δείτε στη συνέχεια, μέσα από το αρχείο της ιστοσελίδας μας.
Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα
 Κλικ εδώ για περισσότερη θεματολογία από Αυστραλία

Πηγή: Αρμενιστής
Πηγή: Αρμενιστής 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Τριών Ιεραρχών στο Καμάρι Σαντορίνης 30.1.2016

 

 

 

 

 

 Κλικ εδώ. Εσπερινός από τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών στα Φηρά της Σαντορίνης 29.1.2012

 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Ο Iερός Nαός των Τριών Ιεραρχών στη Μελβούρνη Αυστραλίας 


 

 

 

 

Κλικ εδώ. Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Τριών Ιεραρχών Σκιάθου 

 

 

  Κλικ εδώ για περισσότερη θεματολογία από Αυστραλία

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός ΣαντορίνηΤα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.