Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Σύλλογος Θηραίων Ιεροψαλτών "ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΙΓΑΛΑΣ". Απόδοση Βυζαντινών Εκκλησιαστικών Ύμνων της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος 6.4.2014

Βρισκόμαστε προς του τέλους της Μεγάλης Σαρακοστής και στο κατώφλι της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος.
Έτσι λοιπόν και η χορωδία του Συλλόγου Θηραίων Ιεροψαλτών "ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΙΓΑΛΑΣ" διοργάνωσε την Κυριακή  6 Απριλίου 2014 και στις 7:30 το βράδυ στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας της Μητροπόλεως Θήρας μια απίθανη Βυζαντινή μουσική βραδιά γεμάτη από κατανυκτικούς ύμνους της Μεγάλης
Εβδομάδος....
Την επιμέλεια της χορωδίας είχε ο Πρωτοψάλτης Νικόλαος Ι. Βαρβαρήγος, και τους ύμνους είχε προσολογίσει ο Πανοσιολογιότατος Πατέρας Ματθαίος Μπαρούσης.
Στη συνέχεια και δια μέσω της ιστοσελίδας μας, μπορούμε να ακούσομε τους ύμνους αυτούς, μέσα από την μουσική Βυζαντινή κυψέλη του Συλλόγου Ιεροψαλτών Θήρας, και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη προσφορά τους.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Δείτε το βίντεοΠηγή: Αρμενιστής

 Πηγή: Αρμενιστής


 

 

 

 

Κλικ εδώ. Σύλλογος Ιεροψαλτών Θήρας "Αντώνιος Σιγάλας" σε απόδοση των Ύμνων της Μ. Εβδομάδος στον Ι.Ν. Αγίας Άννας στο Βόθωνα Σαντορίνης & βράβευση Ιεροψάλτου και παλαιού μέλους του Συλλόγου Τετάρτη βράδυ 20.4.2016

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.