Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Εορτασμός Αγίου Σπυρίδωνα στο Εμπορείο της Σαντορίνης 11 & 12.12.2012

Στο Εμπορείο της Σαντορίνης έγινε ο εορτασμός στον αναφερόμενο ναό του Αγίου Σπυριδώνου, που βρίσκεται κάτω και απέναντι από το Καστέλι της περιοχής, δηλαδή κοντά στη Παναγιά της Μεσανής.
Κατά την διάρκεια του Εσπερινού η βροχή στην περιοχή ήταν αρκετά έντονη με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει την προσέλευση των πιστών.

Την επομένη ημέρα και μετά τη Θεία Λειτουργία έγινε περιφορά της εικόνας του Αγίου και μετέπειτα, αφού ευλογήθηκε μοιράστηκε
πανήγυρη στο εκκλησίασμα από σουπιές κοκκινιστές με κοφτό μακαρονάκι και ντόπιο κρασί.
Κλικ εδώ για να δείτε τον εορτασμό του 12.12.2011 του Αγίου Σπυρίδωνα στο Εμπορείο της Σαντορίνης.
Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ανάλογες εικόνες από  το αρχείο της ιστοσελίδας μας.
Χρόνια Πολλά και ΕυλογημέναΠηγή: Αρμενιστής
Πηγή: Αρμενιστής

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίου Σπυρίδωνα στον Πύργο της Σαντορίνης 11 & 12.12.2012Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίου Σπυρίδωνα στη Μεσαριά της Σαντορίνης 12.12.2012

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.