Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Σε λαϊκό προσκύνημα το Ιερό λείψανο του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Εμπορείου Θήρας

Ιερό λείψανο του Τιμίου Ενδόξου  Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, τίθεται προς προσκύνηση στον Ιερό Ενοριακό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου Θήρας, κατά το χρονικό διάστημα από 30 Ιουλίου έως και 5 Αυγούστου με σκοπό την ευλογία και τον αγιασμό των πιστών , αλλά και την ενίσχυσή τους στο στάδιο της νηστείας του Αγίου Δεκαπενθημέρου.
Οι επιθυμούντες να προσκυνήσουν το Ιερό
λείψανο μπορούν να προσέρχονται κατά τις  ώρες των
Ιερών Ακολουθιών (πρωινή Θεία Λειτουργία, καθημερινά από 1ης Αυγούστου και εσπερινός μετά της Ιεράς Παρακλήσεως ώρα 19:00 ) .
Παρόμοιες ευκαιρίες θα υπάρχουν καθ όλη την διάρκεια του Αγίου Δεκαπενθημέρου αλλά και μέχρι τις 30 Αυγούστου οπότε και θα εορτασθεί πανηγυρικά η επέτειος συμπληρώσεως 350 ετών από τα εγκαίνια του πρώτου ενοριακού ναού του Εμπορείου ( Παναγία Μεσανή εντός του Καστελίου) .

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.