Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Εορταστικό Πρόγραμμα Ακολουθιών Πανηγύρεως Ι.Μ. Προφήτου Ηλιού Σαντορίνης & Εκδήλωση Βυζαντινής Μουσικής στην Χριστιανική Εστία της Μητροπόλεως Θήρας

Στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μονής του Προφήτου Ηλιού Θήρας, αναφέρεται ότι θα πραγματοποιηθεί το ποιο κάτω εορταστικό πρόγραμμα των ακολουθιών της πανηγύρεως της Ιεράς Μονής του Προφήτου Ηλιού Θήρας:
 Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 και στις 6:00 το απόγευμα, θα γίνει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπλίτου Θήρας Αμοργού και νήσων κ.κ. Επιφανίου.

 Μετέπειτα στις 10:00 το βράδυ θα γίνει Ιερά Αγρυπνία: Απόδειπνο, ακολουθία Χαιρετισμών & Παράκληση του Προφήτου Ηλιού, Αγιασμός στην φιάλη, προσκύνηση των Ιερών Λειψάνων & Θεία Λειτουργία.
 Την  Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 και στις 6:00 το πρωί, θα γίνει Μεσονυκτικό, Όρθρος και το Μυστήριο της Θείας Λειτουργίας, Ιερουργούντος του Σεπτού Ποιμενάρχου μας κ.κ. Επιφανίου.    
 Στις 6:30 το απόγευμα θα γίνει Μεθεόρτιος Εσπερινός και Κτητορικό Μνημόσυνο.

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017και στις 8:00 το βράδυ η Ιερά Μονή του Προφήτου διοργανώνει εκδήλωση Βυζαντινής Μουσικής στην Χριστιανική Εστία της Μητροπόλεως Θήρας, που βρίσκεται στα Φηρά, μεθέμα:
Ο Προφήτης Ηλίας μέσα από την ποίηση του Αγίου Ρωμανού του Μελωδού.
Το μουσικό αυτό αφιέρωμα στο βίο του ενδόξου Προφήτου Ηλία θα παρουσιάσουν μέλη του Βυζαντινού Χορού "Απόστολος Παύλος" από την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, υπό την Διεύθυνση του Άρχοντος Μελωδού του Οικουμενικού Θρόνου κ. Γεωργίου Φερεντίνου και μελη του Βυζαντινού Χορού του Ι.Ν. Αγίου Αποστόλου Ανδρέα Λονδίνου υπό την Διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Θεμιστοκλή Προδρομάκη.




 

 

 

 

 Κλικ εδώ. Εορτασμός Ιεράς Μονής Προφήτου Ηλιού στο Πύργο Σαντορίνης 20.7.2015 

 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Προφήτη Ηλία στο βουνό του Πύργου Σαντορίνης 20.7.2014

 

 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Προφήτη Ηλία στο Πύργο της Σαντορίνης 19, 20 Ιουλίου 2012

 

 

 

 

Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την Ι.Μ. Προφήτου Ηλιού της Σαντορίνης, καθώς επίσης και εδώ από την ευρύτερη περιοχή του Πύργου.


Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη


Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.