Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Εορτασμός Αγίου Βλασίου στην Έξω Γωνιά Σαντορίνης 11.2.2014

 Το μικρό εξωκλήσι του Αγίου Βλασίου δεσπόζει στη βορειοανατολική πλευρά  της Έξω Γωνιάς Σαντορίνης με απίθανη και φανταστική θέα, προς  την ανατολική πλευρά του Αιγαίου.
Ο σημερινός εορτασμός έγινε με ιδιαίτερη λαμπρότητα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας Αμοργού και Νήσων κ.κ. Επιφανίου, με πλήθους προσκηνυτών
από τα διάσπαρτα σημεία του νησιού.

Μετά το πέρας της Αρχιερατικής  Θείας Λειτουργίας ακολούθησε περιφορά  των Ιερών Εικόνων του Αγίου, της Υπεραγίας Θεοτόκου και τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Βλασίου.  
  Στη συνέχεια ευλογήθηκε και μοιράσθηκε πανήγυρη  από κρέας κοκκινιστό με πατάτες, σαρδέλες παστές  και ντόπιο κρασί, όμως μπορείτε να δείτε  πιο κάτω εορτασμό του Αγίου, μέσα από το αρχείο της ιστοσελίδας μας.

Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα

Δείτε το βίντεο

 

 

Κλικ εδώ! Εορτασμός Αγίου Βλασίου στην Έξω - Γωνιά της Σαντορίνης, 11.2.2012 

 

 

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.